Wednesday, June 04, 2014

Första A-hus villa såld online

Credit: A-Hus
Två veckor efter lansering av Sveriges första husbutik på nätet – A-hus Online – har första familjen designat och beställt sitt nya hus online, meddelar företaget A-Hus i ett pressmeddelande. Enl. Susanne Ström, marknadschef på A-hus, är A-hus Online intressant för en helt ny kundgrupp som ser nätet som en naturlig del av köpprocessen även vid större beslut. A-Hus vill vara den småhustillverkare som utvecklar villamarknaden och med A-hus Online vill företaget möta ett helt nytt husköpsbehov.
A-hus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har byggt många hus sedan starten 1947. Alla hus byggs i trä som häm­tas från närliggande skogar. I takt med användningen av trä återplanterar man 75 nya träd för varje A-hus som byggs. Långsiktig och omsorgsfull skogsvård är en del av verksamheten.
A-Hus ingår i Deromegruppen, som är ett företag med anor från 1947 då Karl Andersson startade verksamheten med en cirkelsågbänk i just Derome. Idag driver andra och tredje generationen Andersson Deromegruppen, som har utvecklats till att bli Sveriges största familjeägda träindustri.

1 comment:

Leny Heller said...

Vad roligt! Vi tittade faktiskt på detta och Ivar började designa online bara för skoj skull :) /Leny