Friday, April 17, 2015

Tiger of Sweden lanserar internationell e-handel

Credit: Tiger of Sweden
Det svenska modevarumärket Tiger of Sweden lanserar en helt ny webshop med ny uppdaterad, skarp design, fler språk och exklusiva produkter för onlinehandeln. I ett pressmeddelande förklarar  David Thunmarker, VD för Tiger of Sweden att företaget vill ge sina kunder en genomgående Tiger-upplevelse i alla kanaler, såväl i deras butiker som online. Den som handlar hos Tiger ska känna igen Tiger-känslan, både live och digitalt. En utökad webshop är ett ytterligare steg i den riktningen, och ett led i den internationella expansionen.
E-handelns nya design följer Tiger of Swedens ledord - ”A Different Cut” - minimalistisk och modern design med en skarp skandinavisk känsla. Med sin responsiva design har sajten samma look i alla kanaler, oavsett om besökaren använder sin dator, mobil eller surfplatta.
Andra funktioner inkluderar fler språk än tidigare, däribland tyska och franska. Varor kommer levereras till 14 europeiska länder. Med de egna Tiger-butikerna som extra lager för e-handeln garanteras kunden det bredaste sortimentet av Tiger of Sweden produkter.
I samband med den nya webhandeln släpps en ny version av herrskon, ”Yngve”, helt exklusiv för webben.

No comments: